Oposició Mosso d'Esquadra Online

A Institut Numància Formació t’oferim la modalitat d'estudi que millor s'adapti a les teves necessitats: la modalitat semipresencial o a distància. Si estàs treballant o tens incompatibilitat per poder assistir al centre i vols prepartet l'oposició mosso d'esquadra de manera online, INF té les eines per ajudar-te.
 El sistema educatiu en la modalitat online l'integren dues eines bàsiques i complementàries entre si:

  • Atenció a l'Alumne: A mesura que vagis estudiant i fent exercicis et sorgiran dubtes. Per poder solucionar i avançar en la matèria podràs posar-te en contacte amb el teu professor via telefònica o enviant un correu electrònic. El professor et contestarà solucionant els teus dubtes, enviant-les correccions dels exercicis que li enviïs, exàmens etc.
  • Campus Virtual: El campus virtual és una eina de suport a l'estudi que et facilitarà avançar i aprofundir en l'estudi de totes les matèries. El campus virtual està sempre disponible 24 hores al dia, 7 dies de la setmana, 365 dies l'any. Al campus trobaràs: calendari de tutories, exàmens, apunts, resums, activitats d'ampliació, esquemes, enllaços d'interès, vídeos,etc. i trobaràs també tot el referent a la teva oposició: convocatòries, notícies, notificacions importants etc.
 Amb aquest sistema online i al ritme que necessitis et permetrà superar amb èxit les proves.

Si busques professionalitat, experiència i un equip que et motivi i et guiï en la realització dels teus objectius … Institut Numància Formació és el teu centre!